Za nevericu! Kostić u svoje bludničenje umešao i Jelenu Karleušu!

Autor: T. MILOVANOVIĆ - Z. NIKOLIĆ

Hronika

06.12.2018

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nisam kriv, ne priznajem nijedno krivično delo koje mi se stavlja na teret", rekao je juče na početku suđenja pred Trećim osnovnim sudom modni kreator Darko Kostić (38), optužen za seksualno uznemiravanje dvojice mladića, od kojih je jedan maloletan.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Darko Kostić

Pretres stana

- Protivim se isključenju javnosti iz postupka i stavljanja maloletnika u povlašćeni status jer je reč o osobi koja se medijski eksponirala na raznim muzičkim takmičenjima. On je mene zbog moje kume (Jelena Karleuša, prim. aut.) koja je bila u žiriju počeo da proganja i zove telefonom - priča Kostić.

S kreatorom se složio i njegov advokat i dodao da je pretres Kostićevog stana i uzimanje njegovih ličnih stvari urađeno protivzakonito.

Kostić: Nisam kriv, ne priznajem nijedno krivično delo koje mi se stavlja na teret

Na pitanje sudije da li se protiv njega vodi još neki postupak, Kostić je odgovorio: "Ne". Međutim, crnogorsko Osnovno tužilaštvo u Podgorici je pre nekoliko meseci putem međunarodne pravne pomoći Prvom osnovom tužilaštvu dostavilo dokumentaciju koja dizajnera sumnjiči da je ojadio firmu iz Crne Gore za 2.000 evra. Protiv njega je podneta prijava zbog sumnje da je od organizatora 20. Fešn konekšena uzeo honorar uz dogovor da prikaže modnu reviju, ali se nije pojavio niti vratio novac.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Jelena Karleuša

Pocepao majicu

Podsetimo, Kostić je optužen da je L.  J. (15), učesniku muzičkog takmičenja "Neki novi klinci", dao kamagru, pa ga terao da se skine i legne pored njega, a kad ga je dečak odbio, ošamario ga i pocepao mu majicu. Na teret mu se stavlja i da je B. Š. (23), koji je došao kod njega da kupi kokain, uhvatio za polni organ.

Optužbe protiv Kostića
  • dva dela polnog uznemiravanja
  • nedozvoljeno držanje droge
  • omogućavanje uživanja u narkoticima

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading