(FOTO) Roditelji, pazite svoju decu! Višestruki silovatelj ponovo na slobodi

Autor:

Hronika

04.12.2018

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Murgaški zvani Pikaso (59) iz Novog Sada, koji je robijao zbog tri silovanja, ponovo je na slobodi!

RepublikaFoto: rtv.rs/printscreen
Dušan Murgaški

Murgaški je 30. novembra izašao iz zatvora nakon što je drugi put odslužio desetogodišnju zatvorsku kaznu. Javnost je na napasnika upozorio Igor Jurić, otac ubijene Tijane Jurić i osnivač istoimene fondacije.

 

 

- Upozoravam sve žene i devojke, a posebno u Novom Sadu i okolini, da je višestruki silovatelj ponovo na slobodi. Iza sebe ima dokazana tri silovanja, između ostalog i devojčice od 14 godina, koje je počinio neposredno posle odsluženih kazni - napisao je Jurić na Fejsbuku.

Policija upozorila roditelje

Jedna Novosađanka napisala je ispod Jurićevog apela da se u blizini zgrade u kojoj živi Murgaški nalaze obdanište i osnovna škola.

- Čak je policija bila u školi da obavesti o njemu i da kaže deci da se ne vraćaju sami iz škole, nego uvek u pratnji nekog odraslog - napisala je ona.

Prva žrtva ovog serijskog silovatelja bila je spremačica jedne škole. Iz zatvora je izašao 1998. i svega tri meseca kasnije upao u jednu školu i u toaletu silovao 14-godišnju devojčicu! Ni tad se nije smirio, već je nakon odsluženja kazne 2008. godine silovao i jednu stariju ženu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading