Samo želimo da saznamo istinu: Posle šest sati ispitivanja na poligrafu, oglasila se sestra ubice iz Subotice

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

30.11.2018

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica tragično preminulog bračnog para Dragana i Svetlane Zolnajić u okviru istrage, kako se sumnja ubistva i samoubistva, ispitana je na poligrafu i prošla.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Dragan, Svetlana i Nataša Zolnajić

Kako je ispričala Draganova rođena sestra Nataša, ona i ostali članovi porodice Zolnajić bili su na poligrafu. Ukupno su u stanici proveli oko šest sati, odnosno svako po pola sata na ispitivanju, prenosi Blic.

- Svi smo prošli poligraf. Tela Dragane i Svetlane i dalje su na Institutu za sudsku medicinu. Niko od nas ne zna šta im se dogodilo i samo želimo da znamo istinu - kaže Nataša.

Kako se saznaje, Svetlanina i Draganova deca doputovala su u rodno selo Aleksandrovo kod Subotice i sada su kod bake. Svi su potreseni nakon najpre nestanka ovog para, a zatim i tragičnog zaključka kada je Dragan, kako se sumnja, presudio sebi pištoljem u podrumu kuće svog bivšeg šogora.

Kako je Nataša potvrdila, obdukcija je završena i porodica može sahraniti najbliže. Dragan će biti sahranjen u ponedeljak 3. decembra na groblju u Aleksandrovu. Prema poslednjim saznanjima, on i Svetlana neće biti zajedno sahranjeni.

 

 

Nataša dodaje da porodica još uvek nije dobila detalje o rezultatima obdukcije.

Podsetimo, Svetlana Zolnajić nestala je 16. novembra. Četiri dana kasnije trag se gubi i njenom suprugu Draganu. Nakon devet dana zvanične policijske potrage za ovim parom, Dragana Zolnajića pronalazi bivši šogor u podrumu svoje kuće, sa metkom u glavi.

On je tada i dalje davao znake života, međutim preminuo je u bolnici. Svetlanino beživotno telo policija je pronašla u voćnjaku u kojem je Dragan radio, u atarima između Subotice i Palića.

- Prilikom potrage jedan od policajaca je ugledao nogu ubijene žene. Ona je pronađena prekrivena ćebetom i džakovima jabuka, ali se ipak video deo tela. Zbog položaja tela nije mogao da se utvrdi način smrti . Za sada istraga ide u pravcu ljubomore i ne povezuje se slučaj sa poslovnim i finansijskim problemima koji su ranije pominjani - rekao je sagvornik upoznat sa istragom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading