Detalji ubistva petomesečne bebe u Zemunu: Otac udarao bebu pod dejstvom alkohola!

Autor: Republika

Hronika

29.11.2018

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac (22) uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju petomesečnu bebu, nakon što je dete umrlo u Zemunskoj bolnici od posledica teških povreda.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Otac monstrum je, kako kažu komšije, poznati nasilnik u kraju. Non stop je, pričaju ljudi, alkoholisan i non stop je, kako kažu, terorisao ljude. Beba je, kako navode mediji, primljena pre nekoliko dana u bolnicu, a preminula je 23. novembra.

- Bebica je imala krvne podlive na glavi, rukama i serijski prelom rebara, što pokazuje da je udarana maltene do smrti - kaže izvor iz bolnice u kojoj su pokušali da spasu život bebi. 

S. J. se sumnjiči da je pesnicom zadao više udaraca svojoj bebi, nakon čega je ona preminula u zemunskoj bolnici, saopštio je MUP. Kada je uhapšen priznao je zločin. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading