Oglasila se Draganova rođaka: "Našli smo ga u lokvi krvi..."

Autor: Republika

Hronika

28.11.2018

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Zolnajić (53) iz Subotice, pronađen je danas posle 8 dana potrage u podrumu kuće rođaka u naselju Aleksandrovo sa ranom od metka u glavi i hitno je prebačen u subotičku bolnicu, sa povredama opasnim po život, ali je posle višesatne borbe lekara podlegao povredama.

RepublikaFoto: facebook.com/Nestali Srbija - Fondacija Tijana Jurić
Dragan Zolnajić

Telo Svetlane Zolnajić (46), koja je nestala četiri dana pre Dragana, odnosno 16. novembra, pronađeno je u šahti u voćnjaku na putu od Subotice ka Paliću.

Njen suprug Dragan Zolnajić (53), kom se četiri dana kasnije izgubio svaki trag, verovatno je izvršio samoubistvo u kući rođaka u Aleksandrovu.

Misteriozni nestanak bračnog para, za kojim je policija danima tragala, dobio je tragičan epilog, nakon što je rođaka u sredu ujutru našla Dragana s ranom od metka na glavi.

- On se najverovatnije u toku noći ušunjao u našu kuću. Niko od ukućana ga nije ni video, ni čuo, a nismo čuli čak ni pucanj. Tek juče ujutru snaja je sišla u podrum da nešto uzme i zatekla Dragana u lokvi krvi. Odmah je pozvala policiju i Hitnu pomoć - kaže žena u čijoj kući je nađen Zolnajić, prenose beogradski mediji.

RepublikaFoto: facebook.com/Nestali Srbija - Fondacija Tijana Jurić
Svetlana Zolnajić

Teško povređeni Dragan je hitno prebačen u bolnicu, ali je u toku dana preminuo. Ubrzo posle pronalaska Dragana Zolnajića, policija je našla i leš njegove supruge.

- Policajci su zatekli jeziv prizor. Svetlana je navodno bila preklana. Ona je, kako se sumnja, ubijena još 16. novembra, kada je poslednji put bila u kontaktu s decom. Istraga je u toku, ali zasad sve ukazuje da je Dragan ubio nju, a potom juče izvršio samoubistvo - kaže izvor iz istrage i otkriva da će tek daljim radom policije biti utvrđeno da li se zločin dogodio na mestu na kom je telo žene pronađeno ili je ono naknadno doneto tu, kao i da li je za ubistvo odgovoran suprug.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading