Epilog jezivog zločina kod Petrovca na Mlavi! Ubio čoveka zbog siće, spiskao je u kafani, a sad ga čeka drakonska kazna!

Autor:

Hronika

28.11.2018

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je požarevačka policija uhapsila Nebojšu Miloševića (43), zvanog Žaba, i Mališu Dragutinovića (56), obojica iz Knežice kod Petrovca na Mlavi, zbog sumnje da su u selu Melnica ubili Slavoljuba Dragomirovića (66), Više javno tužilaštvo u Požarevcu podiglo je optužnicu.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Foto: Ilustracija

Prema navodima optužnice, koju zastupa zamenik tužioca Miroslav Vojinović, oni se terete za ubistvo Slavoljuba Dragomirovića (66), poljoprivrednika iz Melnice, izvršeno u septembru ove godine.

Prilikom saslušanja, u prisustvu advokata dodeljenih po službenoj dužnosti, obojica su priznala dela za koja se terete. Nebojša je izjavio da nije imao nameru da ubije Slavoljuba, već samo da ga batinama primora da mu preda novac koji je imao kod sebe.

On je pozvao Mališu da dođe svojim autom, a onda su zajedno pratili Slavoljuba, koji je biciklom iz Petrovca išao ka Melnici. Na jednom uzvišenju Nebojša je izašao iz auta, a Mališa se udaljio i čekao ga. Tvrdi da nije znao da će Nebojša da ubije Slavoljuba, inače ga ne bi vozio.

Kad je Slavoljub sišao s bicikla i gura ga pored sebe jer je bio na uzbrdici, Nebojša ga je pretukao motkom, a onda ga gurnuo u šanac pored puta, a njegov bicikl bacio u žbunje. Iz novčanika mu je uzeo 20 evra i 340 dinara, koje je kasnije sa Mališom razmenio u Petrovcu za dinare i od tih para su pili u kafani, prenosi tpknews.

Za oba dela za koja se osumnjičeni terete, zakonom je predviđena kazna od 10 do 30 i 40 godina zatvora. Pošto optužnica stupi na pravnu snagu, u Višem sudu biće zakazan glavni pretres i počeće suđenje.

Osumnjičeni su uhapšeni nekoliko dana po izvršenom ubistvu. Nebojša je identifikovan tako što su na Slavoljubovom biciklu nađeni njegovi otisci prstiju, jer mu je u Petrovcu, pre samog ubistva, pokazivao kako se menjaju brzine na biciklu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading