Anin i Rastin kum u kriminalu od malih nogu: Otac mu je više vremena provodio u policiji nego u školi

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

27.11.2018

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrea Ančević (31) zvani Aki, kum, vozač i lično obezbeđenje Ane Nikolić i Raste, uhapšen je u subotu u restoranu ispred kog je letos upucan, a policajci su tom prilikom pronašli dva grama droge kokain, pištolj koji se nalazio u šanku i vagicu za precizno merenje.

Ovo hapšenje potvrdilo je reči izvora "Blica" bliskog porodici koji je još u junu kada je Ančević ranjen u nogu ispred restorana "Početak", rekao da je on umešan u poslove sa narkoticima i da pištolj drži u restoranu u kom provodi većinu svog vremena.

- Još sa 16-17 godina upadao je u probleme sa drogom i bio je hapšen. Otac mu je provodio više vremena po školama i po policiji nego igde. Ančević je imao i pištolj sa sobom, a kako sam čuo, nije ga držao kući zbog porodice, već u tom lokalu - rekao je u junu izvor blizak porodici.

Istragom će se utvrditi da li je Ančević prodavao kokain ili ga je imao za svoju upotrebu, a privedeni će biti saslušan u tužilaštvu.

Ančević je dospeo u žižu javnosti pre godinu i po dana, kada je počeo da otkriva detalje o saradnji sa Anom Nikolić i Rastom. Kako je tada ispričao, Rastu je upoznao kada je izašao spot za njegovu pesmu "Kavasaki". Nakon toga postaje Rastino lično obezbeđenje i vozač, a ubrzo i venčani kum.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Rasta i Ana

Međutim, Ančević je tada ispričao medijima da pevačica i reper prekidaju poslovnu saradnju sa njim. Nakon ranjavanja, popularni par je izjavio da "sa dotičnim gospodinom nemaju nikakav kontakt".

Kada je u junu ove godine Ančević upucan ispred restorana "Početak" koji je tada uzeo u zakup, nije hteo da sarađuje sa policijom.

Prema saznanjima "Blica", poznavao je svoje napadače i nije želeo da oda njihov identitet kao ni motiv sukoba.

- On je na saslušanju rekao da ne poznaje napadače, rekavši da mu je prišao nepoznati muškarac dozivajući ga po imenu i pucao u nogu - dodaje naš izvor.

Andrea Ančević živi u porodičnoj kući u Leštanima sa suprugom Sanjom i njihovim šestogodišnjim sinom Ognjenom. Sprat ispod živi njegov otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading