Dileri bežali od policije, pa kroz prozor bacili gomilu spida! U akciji uhvaćeno još šestoro njih koji su sejali drogu po Beogradu

Autor:

Hronika

27.11.2018

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, uhapsili su u prethodnih nekoliko dana više osoba osumnjičenih za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

  • Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D.H. (1994). Policija je kod njega prilikom pretresa pronašla i oduzela 50 tableta ekstazija.
  • Uhapšeni L.M. (1990), državljanin Crne Gore, izvršio je krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a kod njega je prilikom pretresa pronađeno oko 100 grama kokaina.
  • Policija je uhapsila B.M. (1992), a prilikom pretresa stana koji osumnjičeni u Obrenovcu koristi pronađeno je 320 grama heroina.

  • Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su I.M. (1985). Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi pronađeno je 500 grama marihuane, manja količina spida i hašiša.
  • U trenutku kada su policijski službenici pokušali da zaustave automobil S.T. (1997) i D.S. (1998) marke "polo", oni su, kako se sumnja, sa suvozačevog mesta kroz prozor izbacili kesu sa oko 500 grama spida. 
  • Tokom pretresa stana koji je D.J. (1974) koristi pronađeno je 29  kesa sa 200 grama heroina i kesica sa manjom količinom amfetamina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading