(FOTO) Nestao bračni par iz Subotice: Njihovo troje dece, brat i policija mole sve za pomoć!

Autor: Republika

Hronika

24.11.2018

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi porodice Zolnaić i njihovi prijatelji iz Subotice na društvenim mrežama su se oglasili da od utorka 20. novembra zvanično se vode kao nestali, bračni par Dragan (1965) i Svetlana (1972) Zolnaić iz Subotice. Bliža porodica i troje dece od tog datuma nisu se čuli sa njima.

Svetlana je nestala još u petak popodne 16. novembra, a Dragan se nije javio od utorka, 20. novembra potvrdio je medijima Draganov brat Duško, moleći da se objave podaci o nestanku.

 

Dragan je visok 176 santimetara i ima stotinak kilograma, a Svetlana ima 172 santimetra i 60 kilograma, a živeli su u porodičnoj kući u Aleksandrovu. Njihovo troje dece su punoletni, ali sa majkom nisu uspeli da se čuju više od nedelju dana, a sa ocem od utorka.

Subotička policija je obaveštena o nestanku bračnog para i čine sve što je moguće oko pronalaska dvoje ljudi, pa se građani mole ukoliko prepoznaju osobe sa fotografija da se jave policiji u Subotici na broj 192, a broj telefona je dao i Duško 060 611 22 11.

Policiji je nestanak prijavljen od 20. novembra. Objavljeno je i da je 24. novembra pronađen automobil koji je vozio Dragan, a vlasništvo je brata Dušana. Policija je izvršila uviđaj i radi na veštačenju vozila.

Igor Jurić, osnivač fondacije Tijana Jurić posle razgovora sa porodicom objavio je na Registru sajta nestalih lica u Srbiji, podatke o nestalom paru iz Subotice. Igor Jurić kaže da deca veoma teško podnose nestanak roditelja i da je razgovarao sa porodicom, pa apeluje da ukoliko građani imaju bilo kakvu informaciju, da obaveste policiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading