Ljubomorni monstrum je popio otrov od koga se odmah umire, a živeo je još čitav dan: Novi detalji porodične drame u Svrljigu

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

24.11.2018

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Niševca šokirani su zločinom, a potom i smrću komšije iz sela Mladena M. (65), koji se ubio popivši herbicid "monosan", nakon što je vilama pretukao 20 godina mlađu suprugu Violetu M. (45).

RepublikaFoto: Privatna arhiva

- Imamo tri odrasla deteta odrasla, živeli smo dobro. Nismo bili u radnom odnosu 20 godina, ni ja ni on. Ljubomoran je bio u zadnje vreme. Velika je razlika između nas, govorio je, više u šali. Ali, tog dana kao da mu se nešto otkačilo u glavi - rekla je Violeta za "Blic" opisujući dramatične trenutke, koji su se tog dana umalo kobno završili po nju.

Na zahtev dece, koja nisu želela da se o njihovom ocu bilo šta piše, ona nije želela da daje više bilo kakve izjave.

Udarac i za "Dolinu mira i ljubavi"

- Niševac je oduvek poznat kao "Dolina mira i ljubavi", kako kazuje i tabla postavljena na ulazu u selo. Ova tragedija je udarac i za naše selo - pričaju Niševčani.

 

Pao u komu

Kritičnog dana Violeta je krvave glave uspela da umakne iz šupe, dok je Mladen, strahujući verovatno da je supruzi naneo ozbiljne povrede i da će mu se na vratima pojaviti policija, popio herbicid od kojeg pao u komu i umro sledećeg dana u Kliničkom centru u Nišu.

Violeta je otpuštena iz bolnice jer povrede nisu zahtevale hospitalizaciju, ali joj je cela glava umotana u zavoj, a ispod levog oka ima ogromnu modricu koja svedoči o napadu.

Komšije iz sela su u šoku zbog svega što se desilo i još uvek ne mogu da poveruju da je Mladen pretukao suprugu, a potom digao ruku na sebe.

 

 

- Nije davao znake da će se tako nešto desiti. Malo se promenio otkada je oboleo prošle zime. Bio je kod lekara zbog prostate i to ga je dosta uznemirilo. Ali, tokom leta se lečio i sve je bilo u redu. Niko se ovome nije nadao. Šta je bilo, sam Bog zna. Da bude ljubomoran, nije imao razloga. Žena mu je skroz na mestu, vredna radna, domaćica - kaže jedan od komšija iz sela.

Nije pravio ispade

Meštani ga znaju kao poljoprivrednika koji nije do sada pravio ispade u selu.

- Bavio se poljoprivredom, čuvao je i krave. Trebalo je 1. januara da ode u penziju, ali nije imao dovoljno staža, falilo mu je tri godine a nije imao da doplati. Sigurno je da je i teška materijalna situacija kumovala svemu. Sve nas je iznenadilo ovo što se desilo - pričaju komšije iz sela.

Herbicid ubija brzo

Mladen M. je pao u komu pošto je popio opasan herbicid, a umro je narednog dana, 22. novembra.

- Herbicid "monosan" kojim se otrovao Mladen M. ima trenutno dejstvo i deluje kao otrov parališući centralni nervni sistem tako da je pravo čudo što je čovek bio živ ceo jedan dan. Žrtve trovanja ovim jakim otrovom najčešće preminuo ubrzo nakon unošenja u organizam - kaže izvor.

Nastradali Mladen će biti sahranjen u subotu na lokalnom groblju u selu Niševac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading