Evo da li Kristijan izlazi iz zatvora!

Autor:

Hronika

22.11.2018

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sednica suda za odlučivanje o molbi Kristijana Golubovića, jednog od retkih preživelih iz dokumentarnog filma "Vidimo se u čitulji", za uslovni otpust iz zatvora odložena je juče u Višem sudu zbog molbe njegovog branioca, koji je zatražio da se pribavi novo mišljenje zatvorske uprave o vladanju njegovog klijenta. Iako je planirao da odmah po izlasku s robije postane jedan od učesnika rijalitija "Zadruga", Golubović će zimu provesti iza rešetaka, a molba će biti razmatrana 7. februara 2019.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Kristijan Golubović

Golubović je ispunio prvi uslov za prevremeni otpust, a to je da je izdržao dve trećine od osam godina zatvorske kazne na koju je osuđen zbog preprodaje heroina. Puna kazna mu ističe za godinu i po dana, odnosno u aprilu 2020. godine.

 

Ovo je treća molba Golubovića kojom traži od suda uslovni otpust, pošto su mu prethodne dve odbijene u novembru prošle godine i u julu ove godine. Golubović je u pritvoru, koji se uračunava u zatvorsku kaznu, proveo tri i po godine, nakon čega je pušten da se brani sa slobode, tokom koje je učestvovao u rijaliti-programima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bole

24.11.2018 14:39

Dali je ikoga briga ......???? Hm ???,