Kuhinjskim nožem na ženu zbog poruke u mobilnom?!

Autor: B. KNEŽEVIĆ - N. REMENJAK

Hronika

22.11.2018

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari se bore za život Zorice Stanisavljević (46) iz Nove Pazove, koju je nevenčani suprug Slobodan Belegišanin (46) izbo kuhinjskim nožem u leđa i grudi. Krvavom piru prethodila je svađa zbog SMS poruke u Zoričinom telefonu.

RepublikaFoto: Printskrin/Fejsbuk
ZLOČIN ZBOG LJUBOMORE: Zorica i Slobodan

Pomagao doktorima

Drama se odigrala u utorak oko 17 sati u njihovoj porodičnoj kući.

- Tog dana je Zorici stigla poruka sa nepoznatog broja, a Slobodanu je pao mrak na oči i bukvalno je poludeo u sekundi. Nakon kraće prepirke otišao je do kuhinje, uzeo nož i počeo da ubada nesrećnu ženu gde je stigao. Nakon krvavog pira sam je pozvao Hitnu pomoć, a doktorima po dolasku i pomogao da zbrinu teško povređenu Zoricu - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Prema rečima poznanika ove porodice, Belegišaninu je duže vreme smetalo to što njegova supruga previše koristi mobilni telefon, pa je sumnjao da ga vara.

Foto: ST/Nemanja Pančić
Kuća gde se odigrao krvavi pir

Zoricu je muž izbo u grudi i leđa. Lekari se bore za njen život

- Stalno je govorio Zorici kako ne ispušta telefon iz ruku, da mnogo vremena provodi na društvenim mrežama i da bi trebalo da smanji upotrebu telefona. Kobnog popodneva optužio ju je da se viđa s drugim muškarcima, na šta mu je ona odbrusila da će da radi šta hoće i da će da se je*e s kim hoće. To je bila kap koja je kod Slobodana prelila čašu. Zgrabio je nož i počeo da je ubada - kaže naš sagovornik.

Tražila pomoć policije

Komšije kažu da su supružnici i ranije imali nesuglasica, kao i da je nekoliko puta intervenisala policija.

- Slobodan voli da popije, mnogo je ljubomoran i problematičan, naročito posle nekoliko čašica alkohola. Čuli smo da je i ranije tukao Zoricu, koja je zvala policiju, ali nasilniku očigledno niko nije mogao da stane u kraj. Pa zar on toliki čovek da nasrne na krhku i nemoćnu ženu. Poslednji put smo ih videli u utorak oko 15 sati i delovali su normalno - pričaju komšije.

Jurio konobarice

Prema priči komšija, Belegišanin je do pre nekoliko godina radio u inostranstvu, a sa Zoricom ima tri ćerke.

- Bio je u Rusiji, a kada se vratio u Srbiju, otvorio je kafanu. Ubrzo je upao u dugove. Navodno se zadužio i kod zelenaša. Ostao je bez kafane, a čak je i kuću stavio pod hipoteku - priča prijatelj ove porodice i dodaje da je od tada u njegovom domu sve krenulo nizbrdo.

Branio se ćutanjem

Belegišanin je nakon krvavog pira uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a na saslušanju se branio ćutanjem.

- Slobodan nije želeo da razgovara sa inspektorima i tražio je da mu se dodeli advokat po službenoj dužnosti. Nakon isteka ovog pritvora, on će uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici - kaže naš sagovornik.

- Još dok je imao kafanu, počeo je da pije i da vara ženu sa konobaricama koje su radile kod njega. Neki pričaju i da je Zorica njemu iz osvete počela sa se viđa sa drugima - dodaje naš sagovornik.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading