Uhapsili ga jer je ćerki doneo poklon za rođendan! Nesvakidašnje hapšenje u Boru

Autor: Republika

Hronika

22.11.2018

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S. K. (37) iz sela u okolini Bora hteo je da iznenadi ćerku za rođendan i na kućnom pragu joj ostavio poklon! A onda je njega iznenadila policija i odvela ga u pritvor jer je zbog nasilja u porodici imao zabranu prilaska kući!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ova nesvakidašnja priča počela je dan pred detetov rođendan, kada se S. K. posvađao sa suprugom.

- Žena je pozvala policiju i patrola je ubrzo stigla na njihovu adresu. S. K. im je rekao da je nije tukao, već da je samo došle do obične bračne rasprave. I ona je sama to potvrdila da je nikada nije udario, ali je dodala da je jako uplašena, pa je suprugu izrečena mera zabrane prilaska supruzi 48 sati i udaljen je iz kuće - priča izvor iz policije.

S. K. zbog svađe s ženom udaljen iz kuće na dva dana. Sutradan detetu ostavio poklon na kućnom pragu

Sutradan, na ćerkin rođendan, S. K. je hteo da obraduje dete, pa joj je kupio poklon i ostavio ga na kućnom pragu. Međutim, pošto je počela da pada kiša, poslao je ženi SMS da ga unese unutra kako se ne bi pokvasio.

- Ona je istog trenutka pozvala policiju i prijavila da je prekršio zabranu prilaska, zbog čega mu je, kako zakon nalaže, određen pritvor do mesec dana - dodaje naš sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebojša

22.11.2018 07:53

Klasična zloupotreba zakona. Sramno.