NESREĆA NA HALKIDIKIJU: Otac i ćerka iz Srbije povređeni u eksploziji plinske boce

Autor: Republika

Hronika

30.07.2017

01:42 >> 11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na plaži Kavurotipes, na najpoznatijem grčkom letovalištu Halkidiki, dogodila se nesreća u kojoj su povređeni srpski državljani.

Foto: pixabay.com
Hitna pomoć reagovala na vreme

Kako navode mediji, u šatoru jedne srpske porodice koja je kampovala, eksplodirala je plinska boca.

Otac i osmogodišnja ćerka su zadobili teške opekotine i prevezeni su u bolnicu u Agios Nikolaos, dok su majka i drugo dvoje dece prošli bez povreda.

Njima je pružena pomoć u obližnjoj ambulanti. Prema poslednjim informacijama, otac je sa ćerkom helikopterom prebačen u Solun.

Ljudi koji su bili na licu mesta učestvovali su u gašenju požara, koji je brzo ugašen.

Vatra koju opisuju kao "paranormalnu" pretila je da izazove još veću nesreću, jer je zahvatila i deo šume, a do dolaska vatrogasaca iz Neos Marmarosa intervenisali su i ugostitelji sa protivpožarnim aparatima. Oko 14.40 pristigla su i kola bolnice "Sveti Nikolas".

U Konzulatu Srbije u Solunu potvrdili su da je došlo do ovog nesrećnog razvoja događaja.

- Upravo pokušavamo da stupimo u kontakt sa njima, trenutno ih transportuju ka Solunu. Još uvek nemamo informacije o povredama, ali ćemo više znati uskoro, kada budu primljeni u bolnicu - kažu iz Konzulata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading