Kristijan Golubović bi na slobodu: Evo kada će sud doneti konačnu odluku!

Autor: blic.rs

Hronika

20.11.2018

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović ponovo je podneo molbu za uslovni otpust iz zatvora nakon što je izdržao dve trećine zatvorske kazne od osam godina na koju je osuđen zbog preprodaje heroina.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kristijan Golubović

Ovo je treća molba Golubovića kojom traži od suda uslovni otpust, pošto su mu prethodne dve odbijene u novembru prošle godine i u julu ove godine.

Sednica Višeg suda na kojoj će se odlučivati o novoj molbi zakazana je za četvrtak 22. novembar, rečeno je Tanjugu u tom sudu.

Puna kazna ističe za godinu i po dana

Puna kazna Goluboviću ističe za godinu i po dana, odnosno u aprilu 2020. godine. Golubović je u pritvoru, koji se uračunava u zatvorsku kaznu, proveo tri i po godine, nakon čega je pušten da se brani sa slobode, tokom koje je učestvovao u rijaliti programima.

Nakon što je pravosnažno osuđen u novembru 2014. godine, još godinu i po dana je uspevao da odlaže izdržavanje kazne u zatvoru zbog rođenja deteta i ugovora sa rijaliti programima.

Peta molba za odlaganje izvršenja kazna je odbijena i on je otišao u zatvor u martu 2016. godine.

Golubović je poznat i kao jedan od retkih preživelih iz dokumentarnog filma "vidimo se u čitulji" koji je snimljen početkom 90-tih godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading