TRAGEDIJA U PETROVCU NA MLAVI: Polio se benzinom i zapalio posle svađe sa suprugom

Autor: Alo, Republika

Hronika

19.11.2018

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Milovanović (38) iz sela Vošanovac kod Petrovca na Mlavi, nakon porodične svađe sa suprugom, legao je u krevet u svojoj sobi, polio se benzinom i zapalio.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Prema rečima izvora lokalnih medija, Goran se sa svojom suprugom Ivanom posvađao u nedelju 11. novembra.

Nakon žučne rasprave Goran je izašao napolje iz kuće, da bi se nakon kraćeg vremena vratio nazad noseći u ruci kantu u kojoj je bilo benzina. On je otišao u svoju sobu gde se polio benzinom iz kante koju je doneo sa sobom, legao u krevet i zapalio se.

Prestavljena Goranova supruga Ivana počela je da vrišti. Njeni ukućani su se ubrzo sjurili u kuću, i zatekli jeziv prizor. Lekari su po dolasku odmah Gorana prebacili u Beograd. Dok je njegova supruga Ivana prevezena u bolnicu u Petrovcu na Mlavi, u stanju potpunog šoka.

Zbog posledica opekotina zadobijenih u porodičnom domaćinstvu u Vošanovcu, Goran Milovanović (38) je preminuo u subotu 17. novembra u večernjim časovima na odeljenju plastične hirurgije u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading