Detalji tragedije kod Subotice: U povratku sa rođendanske žurke, zaspao i ZAKUCAO SE U DRVO

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

18.11.2018

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Vojnović (18) mladić iz Bajmoka koji je poginuo od posledica teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi, prema nezvaničnim informacijama je upravljao belim "mercedesom" koji se zakucao u drvo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

 Po svemu sudeći, do nezgode je došlo jer je Jovan zaspao za volanom.

Do udesa je došlo na putu između sela Donji i Gornji Tavankut oko 3.30 časova, kada su se Jovan i njegov vršnjak B. R. iz Tavankuta vraćali sa punoletstva.

Kako pokazuju prve informacije iz istrage, Jovan je upravljao "mercedesom" kada je u trenutku vožnje zaspao, te zbog toga izgubio kontrolu nad vozilom, skrenuo s puta i udario u drvo.

Od siline udarca mladići su zadobili teške telesene ozlede. Jovan je podlegao povredama u bolnici, dok je njegov vršnjak i dalje kritično i njegovo stanje se prati.

"Drugar kakvog nikada više nećemo imati"

Kako je "Blic" saznao, Jovan i B. R. su zajedno pohađali Srednju poljoprivrednu školu u Bačkoj Topoli, a njihovi zajednički prijatelji za Jovana imaju samo reči hvale.

- On bi oko svoje dao za drugoga. O samoj nesreći ne znamo ništa osim da je bio sa drugom, koji je iz Tavankuta i sa kojim je išao u školu. Znamo da su bili na rođendanu, ali gde i kod koga nam nije poznato. Teško nam je da poverujemo da ga više nema. Mnogo je bio dobar momak. Znate one ljudi koji će vam sve učiniti i ako ih pozovete u ponoć – kaže Jovanov drug, mladić iz Bajmoka.

Roditelji Vojnovića imaju i starijeg sina i svi koji ih poznaju kažu da je "Jovanov odlazak strašan gubitak za porodicu, Bajmok, ali i mnogo šire".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading