Ovo je fatalna Svetlana iz sela Divoš: Ubila ljubavnika sa švalerom, ljubavni trougao okončan svirepim zločinom

Autor: N. BOŽIĆ

Hronika

18.11.2018

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragutin M. (30) zvani Žuća i njegova ljubavnica Svetlana J. (39) uhapšeni su zbog sumnje da su sekirom ubili I. B. (52), s kojim je Svetlana takođe bila u vezi. Stravičan zločin dogodio se u subotu oko devet sati ujutru u kući osumnjičene u selu Divoš kod Sremske Mitrovice, a motiv ubistva se utvrđuje.

Foto: Privatna arhiva

Svetlana J. koja je učestvovala u krvavom činu

Komšije Svetlane J., koja se u Divoš doselila pre četiri godine, kažu da je na njenu adresu često dolazila policija.

- Selo nema mira otkad je ona ovde! To je bila kuća užasa, nije bilo dana da policija nije dolazila, tuče, svađe, pijanstva, kupleraj! Kod Svetlane su povremeno dolazile da žive i njena majka i sestra sa unučićima. Prošle godine je u ludilu sestrino unuče od šest meseci tresnula o asfalt - priča komšinica.

 

Kako dodaje, Svetlana J. se izdržavala od socijalne pomoći, a navodno se bavila prostitucijom.

- Meštani, kako se priča, viđali su je s prostitutkama na mitrovačkoj kružnoj raskrsnici, gde se okupljaju prodavačice ljubavi - kaže komšinica.

Komšija: Bivši muž zbog ljubomore pokušao da zakolje Svetlanu, pa je već četiri godine u zatvor

Prema njenim rečima, Svetlana J. je često bila pod dejstvom tableta za smirenje i alkohola, a bila je kobna po sve muškarce s kojima je bila.

- Bivši muž je zbog ljubomore pokušao da je zakolje, pa je zbog napada već četiri godine u zatvoru. Ni sa jednim od četvorice muževa nije bila venčana, a dva odrasla sina odrekla su je se zbog poročnog života - priča komšinica uhapšene žene. N. Božić

Zapalio kuću zbog ljubavnice

Svetlana J. je sa Dragutinom M. iz susednog sela Bingula bila u vezi tri godine.

- On se nekoliko puta ženio i ima dve ćerke. Provodio bi nekoliko dana kod Svetlane, a onda se vraćao kući, u kojoj je živeo s majkom, bakom, bratom i njegovom porodicom. Svetlana ga je totalno izludela. Priča se da mu je letos ukrala neke pare, pa je on zapalio kuću, zbog čega su dolazili vatrogasci. Svi strahujemo od njih - priča komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading