MISTERIJA: Tajni ruski avion se srušio usred Nevade, niko ne zna o čemu se radi

Autor: Republika

Svet

14.09.2017

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borbeni ruski avion srišio se prošle nedelje u pistinji u Nevadi, a američki mediji su to objavili veoma tiho. Američka vojska je odbila da kaže o kom avionu se radi, a nagađa se da je u putanju neki nepoznat model.

RepublikaFoto: pixabay.com
Postoje tri teorije o palom avionu

Avion je pao 5. septembra, a američka avijacija se oglasila tek tri dana kasnije. Praksa je da se oglase istog dana ili dan kasnije.

Pojavile su se teorije o tom famoznom avionu.

Prva je da je avion koji je pao F-117A. To je o model koji je penzionisan 2008. godine, a avioni tog tipa smešteni su u test centru Tonopa u Nevadi. 

Druga teorija, kaže da da je reč o stranom avionu, jednom od mnogih sovjetskih "suhoja" ili "migova" koji je američka vojska prikupila tokom godina razmene ili drugim "ispod žita" metodama.

Treća teorija je da je reč o novom, do sada nepoznatom modelu aviona. I ranije se dešavalo da se avioni razvijaju sa oznakom strogo poverljivo, čak godinama pre nego što javnost sazna da se na takvom projektu uopšte radilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading