Pratnja sekretara NATO-a doživela saobraćajku

Autor: sputniknews.com, Republika

Svet

25.08.2017

07:50 >> 07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od automobila iz pratnje generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga učestvovao je u automobilskoj nesreći u Varšavi, saopštila je poljska policija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Automobil u kojem je bila Stoltenbergova pratnja je uništen!

Nesreću je imao policijski automobil koji je pratio kolonu Biroa za obezbeđivanje vlade, a u jednom od vozila se ka Varšavi kretao Stoltenberg. Informacija o tome da se u koloni nalazilo vozilo generalnog sekretara NATO-a potvrdio je predstavnik predstoničke policije Silvester Marčak.

- Policija je pomagala obezbeđivanje kolone. Nijedno od vladinih vozila nije oštećeno - uverio je pres-sekretar Biroa za obezbeđivanje Vlade Katažina Kovaljevska.

Poznato je da su u nesreći povređene četiri osobe, uključujući dvojicu policajaca, kao i pešak i vozač drugog vozila. Vozilo u kojem se nalazio Stoltenberg nije učestvovalo u nesreći.

Varšavska policija je saopštila da je policijsko vozilo na raskrsnici udario drugi automobil, nakon čega je ono poletelo na trotoar i udarilo u pešaka.

Generalni sekretar NATO-a doputovao je sinoć u Varšavu u dvodnevnu posetu Poljskoj.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading