TERORISTA GLEDA POLICAJCE I SMEJE IM SE: Trenutak kasnije, ostao je na mestu MRTAV! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor: Republika

Svet

18.08.2017

16:15 >> 16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svih pet terorista koji su jutros pokušali da ponove napad u španskom letovalištu Kambrils, nalik onom koji su 8 sati ranije izveli u Barseloni, ubijeni su u okršaju sa policijom. Četvorica su upucani u automobilu kojim su pokušali da ubiju pešake. Jedan je ubijen na ulici. Snimak tog ubistva pojavio se na internetu.

RepublikaFoto: dailymail.co.uk/printskrin
Ostao mrtav na mestu

Na snimku se vidi kako je upucan sa nekoliko metaka. Takođe se vidi kako je ustao, podigao se na noge i krenuo ka policajcima uzvikujući parole. 

 

 

Automobil sa petoricom džihadista uleteo je među pešake u španskom letovalištu Kambrilsu, nekoliko sati posle terorističkog napada u Barseloni. Povređeno je sedam osoba, među kojima i policajac, a policija je likvidirala napadače koji su na sebi imali prsluke sa eksplozivom, za koje se kasnije ispostavilo da su lažni.

Kompletan video ubistva možete pogledati ona ovom LINKU.

- Jedan muškarac je trčao niz ulicu i vikao, nisam ga razumeo. Neko je rekao "pozovite policiju". Stigli su već za 30 sekundi i iskočili iz automobila. Počeli su da viču na muškarca koji je opet nešto izgovorio, a zatim sam čuo dva pucnja. Muškarac je pao na tlo, ali je brzo ustao. Prekoračio je ogradu i počeo da izaziva policajce. Smešio se i nastavio da hoda prema njima. Policija je opet zapucala i tada je napokon ostao na tlu - rekao je jedan od očevidaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading