MAJKA MONSTRUM: Ubila ćerku, pa inscenirala saobraćajku!

Autor: telegraf.rs, Republika

Svet

10.08.2017

11:54 >> 13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nesreća, gde je pronađen slupan auto, ne podudara se sa dokazima o pronađenom lešu. Naime, majka je ubila ćerku(11), pa leš sakrila u gepek kako bi inscenirala nesreću!

RepublikaFoto: pixabay.com
Majka inscenirala saobraćajku da sakrije ubistvo

Majka je policiji rekla kako je svoju ćerku vozila kod svog muža i detetovog oca sa kojim je razvedena. Erika Njusam (37) dva cela dana vozila se sa mrtvim telom svoje jedanaestogodišnje ćerke Kaje Li Plumer, a onda je slupala automobil skrenuvši u obližnju šumu, gde je i pronađena. 

Međutim, ovu ženu videli su svedoci kako nakon sletanja automobila po šumi vuče telo mrtve devojčice, a kada su istražitelji došli na lice mesta u zapadnoj Virdžiniji, ustanovili su da povrede deteta ne odgovaraju povredama zadobijenim prilikom automobilske nezgode.

Majka je policiji rekla kako je svoju ćerku vozila kod svog muža i detetovog oca sa kojim je razvedena, ali je ubrzo uhapšena zbog nelogičnosti u priči, nemanja alibija i skrivanja mrtvog tela.

Prema informacijama policije, majka je dete uvila u ćebe i tokom vožnje ga držala u prtljažniku. Pritom, ustanovljeno je da je devojčica bila mrtva više od 24 sata.

Nezvanični podaci "Mirora" ukazuju na to da je policija navodno našla dokaze da je dete ubijeno u majčinoj kući, ali još uvek se pouzdano ništa ne zna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading