(VIDEO) Ono što je ova žena uradila sa jagodama je šokantno! Premijer poludeo: "To može samo idiot i kukavica!"

Autor: Tanjug

Svet

11.11.2018

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Australiji je uhapšena jedna 50-godišnja žena u vezi sa incidentom oko igala stavljenih u pakovanja jagoda, javlja BBC. Nakon što su prvi slučajevi prijavljeni u septembru, australijska policija pokrenula je obimnu istragu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Od tada je prijavljeno više od 100 slučajeva u kojima su igle i špenadle nađene u jagodama, iako se za mnoge smatra da su bili samo imitiranje prve kontaminacije.


Nakon tog otkrića, samoposluge su povukle jagode sa polica, a australijski farmeri su morali da bace tone voća.

Prvi slučaj prijavljen je u australijskoj državi Kvinslend, gde je jedan muškarac završio u bolnici. Strah od jagoda kontaminiranih iglama prošio se i na Novi Zeland.

U Kvinslendu proizvodnja jagoda vredi 160 miliona australijskih dolara. U međuvremenu, australijska vlada je sa 10 na 15 godina podigla maksimalnu visinu zatvorske kazne za takva nedela.

Za informaciju koja bi dovela do hapšenja krivca ranije je ponuđeno 100.000 dolara. Uhapšena žena, čije ime nije navedeno, trebalo bi da se pojavi pred sudom u Brizbejnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading