Horor! Nova pucnjava u američkoj školi!

Autor: Republika

Svet

09.11.2018

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka policija je dobila dojavu da je u Topsail srednjoj školi u Severnoj Karolini u toku pucnjava, prenosi RT.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Na društvenim mrežama se pojavljuju informacije da je napadač u školi ali da je policija na licu mesta.

Jedan od roditelja je napisao da je krenuo da odvede ćerku u školu, ali da ju je pozvala prijateljica koja joj je rekla da ne ulazi u zgradu, jer je u toku pucnjava. Policija kaže da su na poziv odgovorili oko pola sedam ujutru. Dispečer za hitne situacije je medijima rekao da su trenutno veoma zauzeti i da pokušavaju da privedu napadača.

Prema pisanju pojedinih medija, naoružani napadač se nalazi na krovu škole. U blizini se nalazi još jedna škola, koja je zatvorena zbog ove pucnjave. Topsail srednja škola se već jednom našla u centru pažnje medija kada je učenik doneo lovački nož u školu. Škola je tada zatvorena, a istog dana je drugi učenik doneo pištolj kako bi zaustavio potencijalnog napadača. U februaru ove godine, protiv učenika (14) je podignuta optuženica zbog toga što je na društvenim mrežama pretio da će pucati u školi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading