HOROR U INDIJI: Majmuni ubili čoveka!

Autor: Republika

Svet

22.10.2018

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac u Indiji je preminuo nakon što mu je grupa majmuna nanela teške telesne povrede.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Darampal Sing je je sakupljao suve grane pre nego što je grupa majmuna na njega oborila veću količinu betonskih cigli.

Policija u Tikriju izjavila je da su majmuni oborili veću količinu betonskih blokova na čoveka nakon što su ih mesecima skupljali iz obližnje propale zgrade, izveštava Tajms ov India. Stariji čovek je kasnije podlegao u bolnici nakon teških povreda glave i grudnog koša.

Seljaci su se više puta žalili na agresivne majmune na tom području, ali ove životinje spadaju u zaštićenu vrstu tako da lokalne vlasti nisu bile u prilici bilo šta da preduzmu po ovom pitanju. Porodica nastradalog navodno je podnela zvaničnu žalbu policiji u vezi sa incidentom.

- Majmuni su u četvrtak bacili više od 20 cigli na Darampala. Oni ovde imaju izuzetno divlje ponašanje i neko mora da se pobrine za to - izjavio je brat žrtve.

- Kako možemo registrovati slučaj protiv majmuna? Svi će nam se smejati - tvrdi je policijski službenik Čitvan Sing.

Smrtonosni napadi majmuna u Indiji su stalno u porastu. U martu ove godine jedna majmunica je iznijela bebu iz kuće, koja je kasnije pronađena mrtva. Surinder Sing Bajva, bivši zamenik gradonačelnika Delhija, 2007. godine je preminuo nakon napada čopora divljih majmuna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading