Učiteljica spavala sa dečakom i slala mu gole fotke, sada joj preti DUGA ROBIJA!

Autor: Republika

Svet

20.10.2018

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefani Piterson (27) optužena je da je spavala s jednim od svojih maloletnih učenika i slala mu svoje golišave fotografije. Na sudu u Floridi se izjasnila krivom i čeka je 5 do 10 godina zatvora.

RepublikaFoto: youtube.com/CBS News
Stefani Piterson

Bivša učiteljica uhapšena je u februaru ove godine kada je dečak (14) sve rekao svojim roditeljima. Priznao im je da bi Pitersonova često došla po njega ispred kuće i da bi satima boravio kod nje dok je njen suprug vatrogasac bio na poslu.

Maloletnik je izjavio da su imali polni odnos i da mu je slala svoje gole fotografije. Napomenuo je i da mu je davala marihuanu. Roditeljima se poverio jer je u školi počeo da dobija sve lošije ocene.

Policija je nedavno kao dokaze uzela i poruke koje su razmenjivali.

- Ona planira da ode u policiju to da prijavi? Mrzim te, baš te mrzim - napisala je Stefani dečaku kada joj je rekao da je priznao roditeljima sve, a njegova majka odlučila da prijavi slučaj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading