(VIDEO) Skandal trese Belu kuću: Sramota ih snimka u kojem "gola Melanija" igra ispred repera!

Autor: Republika

Svet

18.10.2018

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper T. I. uvredio je kolegu Kanije Vesta i prvu američku damu Melaniju Tramp u video spotu u kojem žena nalik njoj izvodi striptiz u Ovalnoj kancelariji Bele kuće.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Melanija Tramp

- Kako to može biti prihvatljivo? - napisala je na Tviteru Stefani Grišam, portparol Melanije, i pozvala na bojkot spota. 

Međutim, video je objavljen u petak, kada ga je reper postavio na svom Tviteru, a do sada ga je odgledalo 8,5 miliona ljudi.

T. I. se u spotu pojavljuje kao pripadnik obezbeđenja i posmatra kako Donald Tramp napušta Belu kuću helikopterom, a zatim se u Ovalnoj kancelariji nalazi sa ženom nalik Melaniji. Žena je odevena samo u jaknu kakvu je u julu nosila Melanija s natpisom na leđima "I really don't care, do u?" (Baš me briga, a tebe?).

Žena u spotu zatim skida jaknu i gola seda za radni sto predsednika za kojim je već T. I. te zajedno razbijaju sve po Beloj kući.

Reper je ovim spotom hteo da promoviše svoj novim album "Dime Trap", ali, takođe, i da se obračuna  sa drugim reperom i bivšim prijateljem Kanije Vestom pa se koristio medijski vrlo popularnom snimkom susreta Trampa i Vesta u Beloj kući.

- Dragi 45. - napisao je T. I. na adresu 45. predsednika Sjedinjenih Država u uvodu svog tvita - ja nisam Kanije. 

Dan ranije 38-godišnji T. I. osudio je Vesta, s kojim je pevao na koncertu, napisavši: "Sramim se što sam uopšte sarađivao s njim."

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading