(FOTO) Srbin Bojan Mitić mu je nedavno ubio oca, prebogatog "kralja Malte": Ovako živi sin likvidiranog milionera!

Autor: Republika

Svet

17.10.2018

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Malti se letos dogodilo svirepo ubistvo koje je dospelo na naslovne strane ne samo tamošnje već i srpske štampe.

Reč je o ubistvu milionera, hotelijera, bogataša i biznismena Huga Hetkutija, kog su zbog ogromnog bogatstva zvali kraljem Malte, a kog je ubio srpski državljanin Bojan Čmelik (35), odnosno kako je naknadno utvrđeno Bojan Mitić.

Kamere su tada zabeležile šta se dešavalo pre, ali i posle zločina, kao i da se na snimku vidi milioner koji sedi sa bratom i kolegom. U tom trenutku prilazi mu Čmelik koji na glavi nosi šešir a iza leđa nož.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One month without you Dad ?? I LOVE YOU❤️

A post shared by Luke ❌⭕️ (@lukechetcuti) on Aug 12, 2018 at 10:48am PDT

Srbin ga najpre grli, a potom i povlači ka sebi i dva puta ga ubada u grudi i stomak. Osumnjičeni Srbin potom se dao u beg, ali je kasnije uhapšen. Nož kojim ga je ubo bio je dug 16 centimetara.

Podsetimo, osumnjičeni Bojan radio je kod bogatog hotelijera. Malteška istraga je u međuvremenu utvrdila da je Bojanovo pravo prezime Mitić i da je u Srbiji navodno već robijao. Sin bogatog malteškog hotelijera Luka preuzeo je poslove posle smrti oca...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading