SUMNJA SE NA TERORISTIČKI NAPAD: Amerika zavijena u crno posle pogbije 20 ljudi!

Autor: Republika

Svet

07.10.2018

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija američke savezne države Njujork saopštila je danas da je 20 osoba poginulo u udesu u gradu Skoheriju, a lokalni zvaničnici navode da se udes dogodio u blizini turističke lokacije prepune ljudi i da je u njemu učestvovala limuzina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Limuzina se, navode lokalne vlasti, velikom brzinom spustila niz jedno uzvišenje i naletela na prolaznike kod prodavnice predmeta za domaćinstvo "Apple Barrel Country Store", popularne među turistima, navodi list "Tajms junion ov Albani".

 

Incident se dogodio u subotu u gradu Skoheriju, oko 270 kilometara od Njujorka, navodi AP.

Za sada nije poznato koliko je ljudi, koji su se u trenutku saobraćajke, nalazili u limuzini, poginulo, a koliko je pešaka izgubilo život. Parking Epl Barel, koji predstavlja polpularno turističko mesto tokom jeseni, bio je krcat i u trenutku nesreće bio je prebukiran automobilima i ljudima.

Policija nije htela da saopšti imena stradalih i ovim povodom je najavljena hitna konferencija za novinare. Neki mediji navode da se sumnja na teroristički napad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading