NESVAKIDAŠNJA DRAMA U AVIONU: Izbila žešća tuča, holandske vlasti poslale 2 BORBENA AVIONA F-16!

Autor: Tanjug

Svet

06.10.2018

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U putničkom avionu na liniji Abu Dabi-Amsterdam agresivni putnik danas je izazvao tuču, zbog čega su holandske vazduhoplovne snage poslale dva borbena aviona F-16 kako bi letelicu dopratili do amsterdamskog aerodroma, saopštile su holandske vlasti.

RepublikaFoto: pixabay.com

Više putnika je u tuči zadobilo lakše povrede, prenose francuski mediji.

- Amerikanac (29) je postao agresivan nakon što ga je šef kabine zamolio da se vrati na svoje sedište. Nakon toga je izbila tuča, a članovi posade, zajedno sa putnicima, uspeli su na kraju da tog putnika savladaju - rekla je portparolka holandske policije Joana Helmonds.

Avion je, nakon što je agresivni putnik savladan, dobio dozvolu da sleti na aerodrom "Shiphol", a policija je, nakon sletanja, problematičnog putnika uhapsila i prebacila u psihijatrijsku bolnicu.

Inače, holandski borbeni avioni, naoružani raketama, šalju se samo u izuzetnim slučajevima, napomenule su holandske vazduhoplovne snage. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading