MELANIJA TRAMP: Ne slažem se uvek sa Trampovim tvitovima!

Autor: Tanjug

Svet

06.10.2018

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva dama SAD Melanija Tramp kaže da se ne slaže uvek sa porukama koje njen suprug, američki predsednik Donald Tramp, objavljuje na Tviteru i da ga povremeno opominje da ostavi telefon.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Melanija i Donald Tramp

U izjavi novinarima ispred Velike sfinge u Egiptu, na kraju turneje po Africi, Melanija Tramp je rekla da suprugu jasno kaže šta misli, prenosi AP.

- Ne slažem se uvek sa onim što on tvituje. A to mu i kažem. Otvoreno mu iznesem svoje mišljenje i dam mu iskren savet. Nekad me posluša, a nekad ne. Ali, ja imam svoj glas i mišljenje i veoma mi je važno da kažem šta mislim - rekla je ona.

Na pitanje novinara da li je suprugu ikada rekla da se okane telefona, odgovorila je potvrdno, kroz smeh.

Melanija Tramp je danas doputovala u Kairo avionom iz Kenije.

U egipatskoj prestonici sastala se sa predsednikom te zemlje Abdel-Fatahom el-Sisijem i njegovom suprugom, a potom posetila obližnju Gizu i njene piramide, istakavši američku podršku naporima u cilju očuvanja čuvenih zdanja.

Prva dama SAD opisala je svoju turneju po Africi, u okviru koje je posetila četiri zemlje - Ganu, Malavi, Keniju i Egipat - kao "čudesnu", izrazivši nadu da će ljudi više pričati o njenoj poseti, a manje - o njenim odevnim kombinacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading