(VIDEO) Američki predsednik briljirao po milioniti put! TRAMP: RAZBIO BIH PUTINA U BOKSU

Autor:

Svet

05.10.2018

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp dobro je ovih dana zabavio svetsku javnost, i to posebno izjavom da bi ruskog kolegu Vladimira Putina razbio ukoliko bi se s njim našao u bokserskom ringu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/Montaža
Udario bi na džudo majstora: Donald Tramp i Vladimir Putin

Naime, šef Bele kuće je na predizbornom mitingu u američkoj državi Minesota, pred njemu važno glasanje za Kongres, branio sastanak sa ruskim kolegom u Helsinkiju u Finskoj, kritikujući pritom medije što su ga toliko napadali zbog blagog stava prema Moskvi.

CNN: Tramp je predebeo i, osim golfa, nema nikakvu fizičku aktivnost, Putin bi ga samleo

- Govore mi da sam bio previše fin prema Rusiji i Moskvi. Ali to jeste bio odličan sastanak. Ne znam šta su očekivali od mene, da se boksujem s Putinom?! Uostalom, mislim da bih bio odličan u tom meču - rekao je šef Tramp nakon kratke pauze i izazvao salve smeha i uzvike oduševljenja među pristalicama.

Međutim, njemu nenaklonjeni CNN odmah je istakao kako je svima jasno da predsednik Amerike nije nimalo sportski tip, te da, samim tim, ne bi bio u stanju ni da priđe Putinu, poznatom majstoru džuda.

Šef SAD ismejan na društvenim mrežama da bi se od ruskog lidera najverovatnije uneredio

- Tramp je predebeo i, osim golfa, nema nikakvu fizičku aktivnost, Putin bi ga samleo - primećuje američki servis, dok su sličnog mišljenja i brojni korisnici društvenih mreža.

Oni su tako podelili fotografije na internetu na kojima se Tramp navodno uneredi od straha zbog borbe sa ruskim predsednikom.

Stormi u emisiji pokazala koliki je Trampu penis

RepublikaFoto: youtube.com/Spearmint Rhino Gentlemen's Clubs

Porno-glumica Stormi Danijels, koja tvrdi da je imala seks-aferu s Donaldom Trampom, o čemu je napisala i knjigu Full Disclosure (Totalno razotkrivanje), pojavila se u emisiji Džimija Kimela i uživo na ponuđenim uzorcima pečurki pokazala kolika je muškost aktuelnog američkog predsednika. Podsetimo, ona je u knjizi otkrila da Tramp ima penis u "obliku ogromne pečurke, poput one iz igrice Super Mario", zbog čega je Kimel odlučio da se dobro našali na račun šefa Bele kuće. I, naravno, Stormi od ponuđenog nije odabrala baš najminijaturniju pečurku, već malčice veću od nje, i tako izazvala salve smeha u studiju.

Inače, ona je u knjizi navela i kako je Tramp dlakav kao Jeti, tvrdeći da joj je bilo gadno što će je "je*ati sa tim odvratnim stidnim dlakama".

Smehotresno Vukao toalet-papir na cipeli

Donald Tramp ponovo se našao na meti podsmeha svetske javnosti kada je uočeno da je ukrcavajući se u četvrtak u svoj "Air force one" viđeno kako na cipeli vuče za sobom zalepljen poveći komad toalet-papira. "Da li ovo predsednikovanje može da bude bizarnije?" i "Ovo donekle ima smisla budući da je on jedno obično go*no", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading