ĆERKA MILIONERA UMRLA U AVIONU: Jeziva nesreća tinejdžerke prodrmala svet!

Autor:

Svet

24.09.2018

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Ednan-Laperouz (15) kolabirala je na letu od Londona do Nice, pošto je kupila i pojela sendič sa artičokama, maslinama i bagetom na Hitrou aerodromu.

RepublikaFoto: facebook.com/natasha.laperouse
Stravična nesreća

Porodica tinejdžerke umrle usled alergijske reakcije na sendvič u britanskom avionu zahteva odgovore.

Njen otac Nadim, milionerski vlasnik lanca igračaka "Vau igračke" iz Fulama, pokušao je da spasi Natašu dajući joj dve doze leka, ali je ipak preminula u Francuskoj.

Istražni postupak će biti održan ove sedmice sa šefovima kompanije, koji su pozvani da daju iskaze.

- Moja žena, sin i ja još pokušavamo da prilagodimo život bez kćerke i sestre. To je svakodnevna bitka i bol je neizmerna - tvrdi Nadim.

- Sve što kažemo ili uradimo podseća nas da ona više nije sa nama, njena prazna soba, školska uniforma koja visi u ormanu, spakovana torba iz Nice. Ne možemo da se nosimo sa tim - dodaje on.

Crveni pečati su počeli da joj se pojavljuju po koži i otac joj je dao prvu dozu leka, koji je nosio u torbi, za slučaj alergije.

Uprkos tome, počela je ubrzano da diše i članovi posade su bili upoznati sa situacijom. I posle druge doze leka, stanje je nastavilo da joj se pogoršava.

Natašu su postavili na pod aviona kako bi joj pružili medicinsku pomoć i mladi doktor koji se našao među putnicima je došao da pomogne, dajući joj injekciju adrenalina.

Tinejdžerka je izgubila svest i srce joj je stalo.

Francuska služba Hitne pomoći sačekala je avion na aerodromu i prevezla Natašu u bolnicu, ali je proglašena mrtvom do kraja dana.

Veruje se da je sendvič imao zapečen susam u sebi, na koji je Nataša bila alergična.

Šefovi "Britiš Ervejza" biće podvrgnuti i istrazi o bezbednosnim procedurama i sposobnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading