DANJU KROJI ODELA, NOĆU KASAPI: Uhapšen serijski ubica kome su na meti bile kamiondžije

Autor: Freepressjournal.in

Svet

13.09.2018

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasti u Indiji su konačno stale na put serijskom ubici koji se sumnjiči da je ubio 33 osobe u periodu od 2010. godine sve do njegovog hapšenja ove godine. On je žrtve pronalazio među vozačima kamiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kamra je sa svojom bandom ubio 33 vozača

Adeš Kamra (48) šnajder iz Bopala, Indija, priznao je da je zajedno sa svojom bandom ubio 33 vozača kamiona, među kojima su se našla i dva brata čiji je slučaj ubistva, konačno zaključen posle osam godina istrage.

Kako se navodi, banda u kojoj je on bio vođa, žrtve je nalazila u regiji Gvalor Čambal, krvavi trag njihovih pljački i ubistva se prostire na čak šest regija. Policija je na ime uhapšenog naletela slučajno, istražujuću niz nedavnih ubistava kamiondžija u Mađa Pradešu.

Kamra je uhapšen zbog sumnjne da je sa svojom organizovanom grupom opljačkao 14 kamiona, čije je vozače potom ubio, ali je prema njegovim priznanjima ta cifra uvećana na 33, a strahuje se i da je veća.

Pored njega, uhapšena su još dva člana bande i njih trojica će do početka suđenja biti u zatvoru.

Policijski zvaničnik je rekao da je uhapšeni muškarac priznao da bi se prvo sprijateljio sa žrtvama na odmaralištima izvan grada, a zatim ih uspavao ubacujući i im drogu u piće. Zatim bi se kamionom odvezao u šumu gde bi udavio kamiondžije i njihove pomoćnike i ostavio tela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading