(FOTO) PUTIN SI ĐINPINGU NAPRAVIO PALAČINKE, A ONDA GA NASMEJAO DO SUZA!

Autor: rs-lat.sputniknews.com

Svet

11.09.2018

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin i kineski predsednik Si Đinping su nakon razgovora na marginama Istočnog ekonomskog foruma posetili izložbu "Ulice Dalekog istoka", gde je Putin kupio med i zbitenj (slatki napitak), koji je dao kineskom lideru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Si Đinping veš u kuhinju, kao i Vladimir Putin

Izložba koje je organizovana na marginama Foruma treba da pokaže učesnicima i gostima Foruma savremeni ekonomski potencijal, kulturne i nacionalne karakteristike regiona Dalekog istoka.

U paviljonu "Rusi morski proizvodi i ruska pijaca" kuvari su predložili dvojici predsednika da stave kecelju i sami pripreme palačinke.

Praveći palačinke, Putin je primetio da je njegov kineski gost vešt u kulinarstvu.

"Da, okrugla je", rekao je Si Đinping.

​U paviljonu "Med" Putin je probao krem-med napravljen od dalekoistočnih sirovina. Predsednika Rusije zanimao je zbitenj kuvan na bazi meda.

Svaka kantica proizvoda koštala je 200 rubalja. Predsednik je izabrao dve kantice, platio ih, nakon čega je zbitenj predao Si Đinpingu.

"Mislim da nemam rubalja kod sebe", rekao je predsednik Kine.

"Daćeš posle u juanima", našalio Putin predajući gostu poklon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading