JEZIVO! Ušao u policijsku stanicu sa ODSEČENOM GLAVOM SVOJE ŽENE!

Autor:

Svet

11.09.2018

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u indijskoj državi Karnataka uhapsila muškaraca za kojeg kažu da je sam ušao u policijsku stanicu noseći u torbi odsečenu glavu svoje supruge.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zvančnici su za BBC rekli da je muškarac po imenu Satiš ušao u stanicu u distriktu Čikmagalur i priznao da je ubio svoju ženu. On je optužen za ubistvo.

Kako je saopšteno iz policije, ubio je suprugu jer je sumnjao da mu je neverna. Par je bio u braku sedam godina i imaju dvoje male dece.

Jedan od policijskih zvaničnika je rekao da je supruga osumnjičenog ranije dolazila u policiju tražeći pomoć zbog nasilja u porodici.

- Bili smo svesni da je par imao porodičnih problema. Nekoliko puta smo ih psoavetovali, ali nismo znali da on sumnja da je ona imala vanbračnu vezu - rekao je on.

Nasilje u porodici je najčešći zločin protiv žena u Indiji u poslednjih deset godina.

- Situacije kada suprug ubije svoju ženu su retke, ali kada se dese, razlog je najčešće sumnja, pitanja imovine ili vanbračne veze - rekla je Reka Šarma iz Nacionalne komisije za žene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading