(VIDEO) MORBIDNO! Matori perverznjak Klinton odmeravao pevačicu na sahrani Arete Frenklin

Autor: Republika

Svet

01.09.2018

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki predsednik Bil Klinton napravio je neviđen skandal na sahrani kraljice soula Arete Frenklin u Detroitu, pošto je bez imalo blama odmeravao mladu pevačicu Arijanu Grande. I to nije prošlo neopaženo pa su brojni korisnici društvenim mreža oštro ismevali bivšeg šefa Bele Kuće.

- Nađite sebi nekog ko će vas gledati kao što Bil gleda Arijanu - napisao je jedan od Tviteraša koji je uz svoj tvit postavio i video snimak Klintonovog buljenja u pevačicu.

- Gde gledaš Bile - upitao je drugi korisnik Tvitera bivšeg predsednika SAD.

 

- Odvratno... Pogledajte kako Bil Klinton odmerava Arijanu Grande dok peva na sahrani Arete Frenklin i pokušajte da ne povratite u usta - stoji u još jednom od komentara

Podsetimo, da je Bil Klinton tokom svog predsedničkog mandata bio umešan u aferu sa tadašnjom stažistkinjom Bele kuće Monikom Levinski, pa ga još od tada prati glas da voli mlade i lepe devojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading