TRAMP TVRDI: Tviter hoće da nas ućutka... Na Tviteru?!

Autor: Republika, Tanjug

Svet

29.08.2018

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp ponovo tvrdi da tehnološke kompanije kao što su Gugl, Fejsbuk, Tviter, itd. pokušavaju da "ućutkaju ljude", rekavši da su njihove aktivnosti možda nelegalne. Ono što je zanimljivo jeste da on takve tvrdnje iznosi upravo na društvenoj mreži Tviter!

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Smatram da se Gulg, Fejsbuk i Tviter odnose prema konzervativcima i republikancima veoma nefer. Mislim da je to ozbiljan problem, jer stvarno pokušavaju da ućutkaju veliki deo ove države, a ti ljudi ne žele da ćute. Nije ispravno. Nije fer. Možda nije ni legalno, ali videćemo - poručio je Tramp na Tviteru.

I dok ne propušta priliku da kritikuje novinare, da ih naziva lažovima i izdajicama, sada kritikuje i tzv "nove medije". Američki predsednik sada tvrdi i da društvene mreže pokušavaju da ućutkaju pojedinca, a ono što je potpuno neverovatno jeste da je on veoma aktivan korisnik tih mreža, pre svega Tvitera, i da vrlo često svoje stavove o mnogim važnim pitanjima iznosi na internetu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading