HOROR U HURGADI! Pola hotela se OTROVALO HRANOM, dvoje UMRLO

Autor: alo.rs, Republika

Svet

24.08.2018

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama odigrava se u Hurgadi nakon što su u hotelu Stajgenberger Akva Medžik preminule dve osobe, a najmanje 40 je u teškom stanju zbog navodnog masovnog trovanja hranom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Hurgada

Preminuli su britanski državljani Džon Kuper (69) i njegova supruga Suzan (63), a njihova ćerka kaže da su umrli njoj na rukama u razmaku od svega nekoliko sati.

Predstavnici hotela tvrde da je Džon imao problema sa srcem, ali njihova ćerka kaže da njen otac u životu nije bio kod lekara.

- Bio je zdrav i vitalan. Umro mi je na rukama u hotelskoj sobi. Mamu smo smestili u kola hitne pomoći i odjurili u bolnicu gde je preminula nekoliko sati kasnije - kaže ćerka za Dejli Mejl.

Prema navodima ovog medija, čak 40 gostiju tog hotela "rastaje se sa dušom" zbog trovanja hranom i ne mogu da ustanu iz kreveta, a britanska turistička agencija sa kojom su Džon i Suzan otputovali u Egipat, odlučila je da evakuiše više od 300 svojih turista.

Direktor korporativnih komunikacija partnerske kompanije pomenutog hotela Sven Hiršler rekao je da nije primećen neuobičajeni porast oboljevanja među 1.600 gostiju, koji trenutno borave u hotelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading