(VIDEO) LJUBILA GA MAJKA PAMETNOG: Vozio 318 km/h, pa uhapšen na osnovu sopstvenog snimka

Autor:

Svet

21.08.2018

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Amerikanac vozio je moćni Dodge Challenger SRT Hellcat brzinom koja je za 210 km/h veća od dozvoljene i nije mogao da odoli porivu da svaj "podvig" zabeleži na video snimku.

RepublikaFoto: youtube.com/ ABC13 Houston
Dečko koji je divljao po putu

Vilijam Džeferson (22) uhapšen je upravo zbog pomenutog snimka koji je objavljen na Jutjubu, nakon što su inkriminišući video pogledali službenici državne policije Severne Karoline, nadležni za prekršaje na tom delu puta. 

Na snimku je zabeležen trenutak kada Džeferson komentariše koliko se brzo kreće njegov Hellcat, pokazujući pritom na instrument tablu na kojoj je ispisana brzina od 198 milja na sat (318 km/h):

Izlišno je komentarisati koliko je glupo i opasno voziti automobil brzinom koja je za 210 km/h veća od dozvoljene. Na sreću, Džeferson nije izazvao nesreću, a eventualni saobraćajni incident pri brzini od 300 km/h bio bi fatalan. 

Nako što je uhapšen na osnovu videa, mladić iz Severne Karoline optužen je za nemarnu vožnju i ulično trkanje, s obzirom da se u nastavku snimka vidi da se utrkivao sa jednim motociklom.


Prema fabričkim podacima, maksimalna brzina ovog automobila je 328 km/h.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading