U istom danu se srušila dva aviona u Švajcarskoj, NASTRADALA CELA PORODICA!

Autor: Tanjug

Svet

05.08.2018

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva mala aviona su se srušila juče u Švajcarskoj u roku od nekoliko sati i u tim udesima ima nastradalih. Četvoročlana porodica stradala je kada se mali avion srušio u šumi u centralnom delu Švajcarske, saopštila je policija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

U saopštenju policije kantona Nidvalden precizira se da je avion, koji je leteo za Francusku, pao u blizini grada Hergisvil, i da su tom prilikom poginuli bračni par i njihovo dvoje dece.

Pre dolaska spasilačke ekipe na lice mesta, vlasti su morale da pošalju helikopter kako bi se ugasio požar, koji je izbio posle nesreće, dodaje policija.

 

 

AP prenosi da se za sada ne pominje uzrok nesreće. Švajcarske vlasti pokrenule su istragu.

Svega nekoliko sati kasnije stari tip aviona sa propelerom srušio se u Švajcarskim Alpima, a informacija o žrtvama još nema.

Kako prenosi AP, avion je bio u vlasništvu kompanije Ju Er koja u ponudi ima letove sa panoramskim razgledanjem.

Policija u južnom delu kantona Grubinden saopštila je da se avion, u kojem ima mesta za nekoliko putnika, srušio u švajcarskim Alpima na nadmorskoj visini od 2.540 metara i to u oblast u kojoj je obično puno planinara i u kojoj ima mnogo glečera.

Kako se navodi, policija nije pružila informacije o žrtvama, ali je saopštila da planira konferenciju za novinare danas tokom popodneva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading