ISPOVEST SVEDOKA MONSTROUZNOG ZLOČINA: Zaklao je Olgu, izvadio organe, ispržio mozak, jeo i pio njenu krv!

Autor: Republika

Svet

22.07.2018

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dimitrij Lunčin (21) postao je opsednut kanibalizmom pošto je čitao o kanibalu iz Milvokija Džefriju Lajonelu Dahmeru koji je silovao i ubio 17 dečaka i muškaraca između 1978. i 1991. godine. Njegova kasnija ubistva uključivala su nekrofiliju i kanibalizam.

RepublikaFoto: twitter.com
Dimitrij Lunčin

Lučin je ubio je svoju devojku Olgu Budunovu (45), tako što je 25 puta udario flašom vina o glavu, ali to nije sve. On joj je izvadio unutrašnje organe, ispržio mozak i dok je jeo pio je njenu krv.

Govoreći policiji o ubistvu, rekao je: "Dopao mi se ukus njenog mozga. Odlučio sam da još jednom pokušam. Zatim sam odneo neku njenu krv u čašu".

Izvršio je ubistvo u stanu svoje žrtve, gde su planirali da zajedno obeleže Međunarodni dan žena.

Svedok Aleksandra Dedova (21) rekla je da je na vratima bilo znak đavola.

- Hteo je da prizove đavola. Čekao je pet minuta, ali đavo se nije pojavio. Zatim je slomio njenu lobanju, uzeo deo mozga, ispržio i pojeo. Svidelo mu se, uzeo je nekoliko parčeta, a zatim je popio čašu njene krvi - rekla je ona, a preneo telegraf.rs.

Tužiteljka Olga Bondarenko je dodala da je "isekao stomak i odsekao joj uši".

Lunčin je tražio da se suđenje obavi iza zatvorenih vrata, ali sudija je to odbio. Ovom mladiću se trenutno sudi za "ritualno i kanibalsko ubistvo". Tim psihologa koji radi na njegovom slučaju napisao je u izveštajima da Dimitrij ima "inteligenciju filozofa", kao i da je izvršio ubistvo kako bi "dobio inspiraciju za pisanje poezije".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading