LETOVANJE SE PRETVORILO U UŽAS: Britanci GRUPNO SILOVALI devojku!

Autor: blic.rs

Svet

21.07.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorica britanskih turista uhapšeni su u odmaralištu San Antonio na Ibici zbog sumnje da su grupno silovali turistkinju (29) iz Velike Britanije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Civilna garda ih je privela nakon što je devojka prijavila da je napadnuta. Kako je objasnila, jedan od osumnjičenih ju je naterao da popije dve pilule i posle toga joj je pozlilo. Upoznala ih je tokom noćnog izlaska, zajedno su otišli na plažu, a potom i u smeštajne jedinice gde se požalila da joj nije dobro.

Juče je održano sudsko saslušanje za koje je pristup medijima bio zabranjen i doneta je odluka da dvojica od četvorice privedenih Britanaca ostanu pritvoru zbog istrage. Veruje se da su u pitanju braća (29) i (30). Druga dvojica su puštena na slobodu nakon plaćanja kaucije.

Na osnovu prvih informacija, oni su se našli sa devojkom na jednoj lokaciji na samoj obali kod glavne plaže S'Arenal u San Antoniju, koje je ispunejno restoranima i barovima koje Britanci preferiraju. Napad se navodno dogodio u ranim jutarnjim časovima, a nakon toga je pozvana policija.

Devojku su pregledali lekari, a trebalo bi da na sudu još jednom potvrdi šta je navela policajcima koji su se odazvali na poziv.

Inače, još traje prošlomesečna istraga grupnog silovanja Britanke (19) u hotelu na Ibici za koje su osumnjilčena tri muškarca, od toga dva fudbalera. Uprkos svemu, nedavno su im svima vraćeni pasoši, kao i dozvola napuštanja ostrva, piše "Dejli mejl".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading