OTAC MONSTRUM, SILOVAO ĆERKU PUNIH 13 GODINA: Ona tek sada progovorila o jezivoj torturi

Autor: Republika

Svet

22.07.2018

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši britanski vojnik Džon Marfi (61) osuđen je na 18 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja svojih ćerki. Njegova najstarija ćerka Sofija (33) odlučila je tek nedavno da progovori o torturi koju je proživljavala punih 13 godina. Nju je otac gotovo svakodnevno silovao od njene 3 godine, pa sve do 16. rođendana.

Foto: Ilustracija

Njeno svedočenje potreslo je svetsku javnost, pogotovo nakon što je iznela detalje gnusnih zločina.

Sofija je rekla da je sve počelo davne 1988. godine, kada je imala samo tri godine i da je zlostavljanje trajalo do 2001. godine. Sofija nije bila njegova jedina žrtva. Džon je osuđen za zlostavljanje Sofijinih mlađih sestara Stefani i Mihaele.

- Toliko često me je silovao da sam počela da mislim da je to nešto što se događa svakom detetu - rekla je Stefani tokom svedočenja.

Sofija je otkrila mnogo više detalja.

- Ne postoji dan u mom životu da se ne setim šta si mi radio. Tata, uzeo si mi moje ljudsko pravo moju privatnost, energiju, samopouzdanje, moje detinjstvo. Mučio si me seksualno, psihički i fizički. Nikad me nisi ostavio na miru. To je trajalo godinama iz dana u dan, iz noći u noć - rekla je Sofija.

Ona je otkrila da je sve počelo njegovim pipkanjem u autobusu kada je imala samo tri godine. Sofija je ispričala i da ju je otac silovao na Badnji dan, dok je njegov prijatelj bio u kući. Nije prezao od toga ni da je siluje u porodičnom automobilu.

- Jednom me je napastvovao kad smo išli kod bake - prisetila se Sofija stravičnih detalja.

- Uvek je tada nosio vojnu uniformu - ispričala je Sofija i dodala da ju je otac nepristojno dodirivao kad god i gde god je hteo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading