(FOTO) MALO ŠLIHTANJA NIJE NA ODMET: Kolinda poklonila Putinu hrvatski dres ZA VEČERAS!

Autor: Tanjug

Svet

15.07.2018

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović danas je u Kremlju predala ruskom predsedniku Vladimiru Putinu crveno-beli dres hrvatske fudbalske reprezentacije sa brojem 9 i ispisanim imenom Putina na njemu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kolinda Grabar Kitarović i Vladimir Putin oči u oči pred veliku utakmicu

TAS S navodi da je Putin uz osmeh prihvatio poklon, a hrvatska predsednica mu je objasnila da je dres dobio "za večeras".

Navodi se da je Putin uputio dobrodošlicu Grabar-Kitarovićevoj u Kremlju.

- Pre svega želim da čestitam vašem timu na uspešnom učešću na Svetskom prvenstvu. Siguran sam da ćemo večeras prisustvovati interesantnoj i lepoj utakmici - rekao je Putin.

On je potom sa hrvatskom predsednicom razgovarao o bilateralnim odnosima dve zemlje i ruskim investicijama u Hrvatskoj koje su dostigle sumu od oko 400 miliona dolara.

- Nadam se će ta brojka rasti - zaključio je Putin.

Hrvatska predsednica stigla je ranije danas u Moskvu i u video poruci objavljenoj na Fejsbuku zahvalila se ruskim navijačima na toploj dobrodošlici tokom Svetskog prvenstva u fudbalu, pozvavši da u finalu između Francuske i Hrvatske navijaju za njenu zemlju.

- Pozdrav ruskim navijačima! U ime hrvatskih navijača, zahvaljujem se Rusiji na toploj dobrodošlici, vi ste divni domaćini. Hajde da danas navijamo za Hrvatsku. Hajde da navijamo zajedno - poručila je Grabar-Kitarovićeva.

Ona se pre početka finala, koje se igra od 17 časova na stadionu "Lužnjiki", a posle susreta sa Putinom, sresti sa hrvatskim navijačima u Moskvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
lila

15.07.2018 14:20

Dal ce i danas da vrcka?

Bojan

15.07.2018 14:26

Džaba šlihtanje....danas i Srbija i Rusija navijaju za Francusku.

jojo

15.07.2018 15:10

Slihta se Kolindica ali ne verujem da ce Putin obuci taj dres

Vesna

15.07.2018 15:13

Kolinda koristi svoj sarm.