SAMO SE NADA: Tramp misli da će mu Putin biti NAJLAKŠI sagovornik!

Autor: Tanjug

Svet

10.07.2018

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas, uoči polaska na jednonedeljnu turneju po Evropi, da bi, među sagovornicima s kojima će se sresti tom prilikom, ruski predsednik Vladimir Putin mogao biti - najlakši među svima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Imam NATO, imam Veliku Britaniju, koja je donekle u haosu, i imam Putina. Iskreno, Putin bi mogao biti najlakši među svima njima. Ko bi rekao - istakao je Tramp, prenosi Rojters.

Predsednik SAD je naveo i da će "biti interesantno posetiti Britaniju, kao i NATO.

- Sredićemo sve i sve zemlje će biti srećne - rekao je on.

Tramp je naveo i da je Boris Džonson, koji je juče podneo ostavku na funkciju britanskog ministra spoljnih poslova, "njegov prijatelj".

- On je prema meni bio izuzetan ljubazan, pun podrške. I možda ću razgovarati sa njim kada tamo odem. Dopada mi se Boris Džonson, uvek mi se dopadao - rekao je američki predsednik, prenosi "Indipendent".

Portparol britanske premijerke Tereze Mej izrazio je danas nadu da će Tramp imati pozitivnu sliku o Velikoj Britaniji posle posete toj zemlji ove nedelje, kada će se sastati sa Mej koja se trenutno hvata u koštac sa krizom nakon što su dva visoka ministra podnela ostavku zbog njenih planova o Bregzitu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading