(FOTO, VIDEO) Posle UŽASA u Grčkoj vadili SRPSKE AUTOMOBILE iz mora!

Autor: Republika

Svet

27.06.2018

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poplavljenim područjima u gčkim letovalištima danas su turisti dan proveli tako što su zajedničkim snagama sa nadležnim službama vadili potopljene automobile iz mora.

 

 

- U Metamorfozisu ljudi iz Srbije su pomagali Grcima da izvuku svoje potopljene automobile iz mora, a u Nikitiju prvi koji je prišao da pomogne ljudima iz automobila koji su završili u moru, pre policije i vatrogasaca, bio je čovek iz Makedonije - navodi sajt "Grčka info" na svojoj fejsbuk stranici.

Uz Metamorfozis i Ormos Panagias, Nikiti je najviše pogođen jučerašnjim nevremenom i tu su učinjene najveće materijalne štete, a svi Grci su uz hitne službe na ulicama od ranog jutra i čiste ulice, plažu, prodavnice i kuće.

Evakuisani turisti

Većina lokala i prodavnica radi normalno, a turisti iz nekoliko hotela i vila su evakuisani u druge smeštaje.

Prema trenutnim prognozama, ukoliko padavine potpuno prestanu, Nikiti bi trebalo da bude doveden u normalno stanje za najviše 2 do 3 dana.

Osim ova tri mesta, što se tiče Kasandre, Sitonije, Atosa, Olimpijske i Solunske regije, ni u jednom letovalištu kiša nije ostavila veće posledice prenosi "Grčka info".

Na Eviji, u Pefkiju je bilo poplava, ali se situacija danas stabilizuje, što se tiče Peliona, bujica je bila u mestu Kamari, u Paraliji je nekoliko ulica juče bilo poplavljeno, ali situacija se danas stabilizuje.

Na Tasosu je u mestu Potos more malo zaprljano od bujice, ali nije strašno, piše "Grčka info".

Ovako je, inače, izgledala poplava u Nikiti, mestu koje je bilo najugroženije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading