(VIDEO) BOŽJI ČOVEK, A KO DA JE ĐAVO U NJEGA UŠAO! Pogledajte šta je ovaj sveštenik uradio maloj bebi!

Autor: Republika

Svet

21.06.2018

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sveštenik bi trebalo da bude sinonim za smirenost, empatiju i osećajnost, kao čovek koji širi verska načela. Međutim, nisu svi sveštenici isti, a ovaj "božji čovek" u Francuskoj je, u najmanju ruku, šokirao svojim potezom. On je bukvalno šamarao bebu tokom obreda krštenja!

Ovaj bizarni trenutak zabeležio je neko od prisutnih i potpuno je neverovatan. Sve oni koji ga pogledaju ostavlja u čudu. 

Situacija je potpuno normalna, veoma mala beba tokom krštenja počinje da plače, a onda sveštenik "priskače u pomoć" roditeljima, mada, možda je bilo bolje da to nije ni uradio! U početku je bio pažljiv, ali je vrlo brzo izgubio strpljenje i ošamario malu bebu!

Nakon što je udario dete, roditelji, normalno, pokušavaju da ga otrgnu od pomahnitalog sveštenika,a li on ne odustaje i ne želi da pusti bebu već je veoma grubo grli!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading