Oprostila se od Entonija Bordena I DOBILA BUJICU JEZIVIH KOMENTARA!

Autor: Republika

Svet

12.06.2018

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt slavnog kuvara i gastro-putopisaca Entonija Bordena iznenadila je mnoge obožavaoce njegovih televizijskih emisija iz celog sveta, kao i brojne javne ličnosti i njegove prijatelje.

RepublikaFoto: youtube.com/The Next News Network
Entoni Borden

Oni su se poslednjih dana opraštali od ovog nesvakidašnjeg osobenog televizijskog stvaraoca, a to je učinila i njegova poslednja partnerka italijanska glumica Azija Arđento. 

Ona je na svom profilu na Instagramu ostavila je emotivnu poruku: 

"Entoni se u potpunosti predavao svemu što je radio. Njegov brilijantan, neustrašiv duh nadahnjivoa je mnoge, a njegova velikodušnost nije poznavala granice. Bio je moja ljubav, moj oslonac i moj zaštitnik. Moja tuga rečima ne može da se opiše. Moje misli su sada sa njegovom porodicom. Molim sve da poštuju njihovu i moju privatnost."

Međutim, i pored molbe za poštovanje u teškom trenutku, njena poruka naišla je na ne baš savim pristojne komentare. 


Jedan deo njih je tvrdio da je ona tako koja je Entonija oterala u smrt, pošto je vezu sa njim raskinula samo nekoliko dana pre njegovog tragičnog kraja. 

Azija i Entoni su poslednji put zajedno viđeni u aprilu ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading