(FOTO) ZASTRAŠUJUĆE: Ova devojka može da NAMIRIŠE SMRT!

Autor: Republika

Svet

05.06.2018

04:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ari Kala (24) iz Australije tvrdi da može da namiriše kada dolazi smrt! Svoje "šesto čulo" otkrila je još kao dete, kada je imala samo 12 godine. Tada je kod svog ujaka osetila "bolestan i slatkast miris" koji niko drugi nije osećao.

- Veče pre nego je umro osetila sam bolestan, slatkasto truli zadah u njegovoj kući. Mislila sam da je to miris neke ustajale hrane, ali kasnije sam shvatila da je to miris smrti. Od tada sam više puta osetila isti miris kod ljudi koji su bili u terminalnoj fazi bolesti ili kod onih koji su vrlo stari - kaže Ari i dodaje da je njen dar beskoristan s obzirom da ne može učiniti ništa da te ljude spasi.

Iako sa sigurnošću može da predvidi kada će neko da umre, Ari kaže da to ne govori ljudima.

- Taj dar mi je kao neka vrsta prokletstva. Više puta sam htela da kažem ljudima šta osećam, ali sam onda shvatila da to nije moja dužnost. Moj dar je beskoristan, nikom ne mogu da pomognem! Zamislite da priđem strancu i kažem mu da će uskoro da umre, a da on toga nije ni svestan. To bi bila katastrofa. Nije na meni da se mešam u njihovu sudbinu - smatra Ari koja je nedavno dala otkaz u jednoj advokatskoj kancelariji kako bi se posvetila svojim vidovnjačkim sposobnostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading